Moravský burčák - ZWEIGELTREBE

07.10.2016 14:01

Ani dnešek není výjimkou a my pro vás stále nabízíme

pravý moravský burčák z odrůdy ZWEIGELTREBE.

Pokud jste ještě letos tuto laskominu neochutnali, je nejvyšší čas to napravit :-)

Než se nadějeme, burčák skončí a bude až za rok.

Proto neváhejte a přijďte si jej ochutnat do některé z našich vinoték.

Těšíme se na vás! ;-)

TIP pro vás:
Po zakoupení burčák uskladněte v chladnějším prostředí, tím zpomalíte průběh kvašení a vydrží vám doma o něco déle v dobré kondici. Při pokojové teplotě vám burčák dlouho nevydrží, ale v lednici si na něm bez problémů pochutnáte i druhý den. Nejlepší je ale burčák vypít ihned po zakoupení. Jakmile se totiž přehoupne do fáze, kdy již převládá alkohol nad cukrem, nebude už tak dobrý.


Copyright © 2018 MARPHI | marphi design | Webnode